2016-11-10

Kiállítók

BeeRides Car Sharing

A BeeRides egy globális vezető az automatizált reptéri peer to peer autómegosztó szolgáltatás. Piacvezetők vagyunk Magyarországon 2015 óta. Bérlőinknek egyedi autókat adunk biztosítva, hogy a legolcsóbban kapják azokat. Felhasználóinknak professzionális közúti segélyszolgálatot, biztosítási lehetőségeket, és még sok mást nyújtunk. Szolgáltatásunkkal az autótulajdonosok ingyen parkolhatnak a reptéren, és kiadhatják autójukat utazó társaiknak teljes Allianz biztosítás mellett. Így a felhasználóink, amíg utaznak, pénzt takaríthatnak meg és kereshetnek egyszerűen, valamint elősegítik a fenntarthatóságot.

BGE Budapest LAB

A Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ tudásmegosztással segíti a vállalkozói kultúra terjedését, erősíti a hazai kis- és középvállalkozásokat. Hasznos információkkal, inspirációval, kutatásokkal és képzéssel támogatja a vállalkozói szférát, azon belül kiemelten az induló vállalkozásokat.

Climate-KIC Accelerator

A Climate-KIC, az Európai Unió legnagyobb klímainnovációs közössége olyan startup-ok és ötletgazdák jelentkezését várja vállalkozásfejlesztési programjaiba, amelyek hosszú távon csökkentik a klímaváltozás negatív hatásait. Jelentkezz hozzájuk zöld ötleteddel, és indítsd el sikeres #cleantech startup-odat, amiből részesedést sem kér a támogató csoport.

Demola Budapest

A Demola Budapest egy innovációs labor, ahol cégeket, egyetemeket és hallgatókat kötünk össze. A Demola program mellett startup inkubátorként/accelerátorként is működünk. Egyszerre általában 10 startup kap helyet nálunk, akik között megtalálható hardver-, szoftver- és gasztrovállalkozás is. Több szakterületről jövő szakemberek gyűjtőhelye ez, ahol a legnagyobb hangsúlyt a tudásmegosztásra helyezzük.

ELTE Innovációs Központ

Az ELTE Innovációs Központ (InnoK) az egyetem innovációval, vállalati együttműködéssel és technológiatranszferrel kapcsolatos feladatainak ellátására létrehozott dinamikusan fejlődő szervezeti egysége. Célja, hogy hidat képezzen az Egyetem és az ipar között, ezáltal elősegítve az Egyetemen keletkezett kutatási eredmények ipari hasznosulását.

FŐKERT – BudapestGreen

A BudapestGreen Applikáció, egy magyar-angol nyelvű okos telefon alkalmazás, amelynek célja bemutatni Budapest parkjait, fasorait, botanikai különlegességeit, első sorban a FŐKERT által kezelt területeket, játszótereket, szökőkutakat. A jelenlegi tartalom: A FŐKERT kezelésében álló parkok, játszóterek, szökőkutak, ivókutak, nyilvános illemhelyiségek, közösségi kertek.

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

A H13 egy Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ. Legfőbb célkitűzése a kerületben megforduló diákok kulturális-, szellemi- és szabadidős színterének megvalósítása. A H13 emellett segíti a körzetben már működő és az újonnan alakuló mikrovállalkozások és startupok aktivitásának növelését is.

Pulmoment

A Pulmoment egy egyszerűen használható állapotnaplózó mobilalkalmazás asztmás betegek és tüdőgyógyászok számára. A programot egy orvosokból, betegekből és informatikusokból álló csapat tervezte, hogy hatékony segítségként szolgáljon a rendszeres vizitek folyamatában.

Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda

Az RV17 Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda létrehozásával, a helyben elérhető szolgáltatásokkal, Rákosmente Önkormányzata a már működő vagy újonnan induló vállalkozások, már működő vállalkozók számára kíván segítséget nyújtani, az ötlettől a megvalósulásig. A közösségi térként is funkcionáló iroda kulturált környezetben, modern infrastruktúrával felszerelve biztosítja azokat a feltételeket, amelyek a mai kor elvárásainak megfelelnek. Az RV17 olyan színtér, ami a coworking és inkubációs szolgáltatások, hasznos információk elérése mellett találkozási pontja is a vállalkozóknak, ötletgazdáknak.

Rendi.hu

A Rendi egy kulcskérdésre fókuszál: találni egy megbízható, biztonságos és megfizethető takarítót gyorsan, mindenféle kötelezettség nélkül. A platformon keresztül a vásárló tisztítást tud rendelni 3 egyszerű lépésben. A felhasználó megadja a takarítás címét és idejét, ezután beírja preferenciáit, illetve kiválasztja a fizetési eszközt. A takarító – aki szigorú háttérellenőrzésen megy keresztül – kitakarítja a háztartást, és a szolgáltatás teljesítésekor a háztartás értékeli a takarító vállalkozó munkájának minőségét.

Route4U

A Route4U a világ első járdanavigációs applikációját készíti. A felhasználóink által automatikusan és manuálisan gyűjtött adatokból akadálymentességi térképeket, statisztikákat és Smart City elemzéseket készítünk. A Route4U a világ első olyan komplex megoldása, mely egy felületen nyújt lehetőséget akadálymentes helyek, szolgáltatások és útvonalak keresésére. Az app nemcsak Magyarországon, a világ összes országában használható.

Semmelweis Egyetem Innovációs Igazgatóság

A Semmelweis Innovációs Központ 2013. júliusban kezdte meg működését. Az új egység kialakításával teljesen megújult a Semmelweis Egyetemen a K+F+I tevékenységet támogató szervezeti háttér. A Központ összekötő kapocsként működik a gazdaság és a kutatók között, segítséget nyújt a kutatók részére az első ötletektől a megvalósításig, a gazdasági tervek előkészítéséig annak érdekében, hogy az egyetemen az innovatív kutatási és fejlesztési kezdeményezések hatékonyabban megvalósíthatók legyenek.

START2ACT

Az Európai Unió Horizont 2020 keretprogramja által finaszírozott START2ACT projekt küldetése, hogy növelje a fiatal vállalkozások irodai energiahatékonyságát. Ehhez olyan ingyenes szolgáltatásokat nyújtunk, mint a vállalkozásokra szabott helyszíni tanácsadások, üzleti reggelik és online tudástárak. Tevékenységünk során az egyszerűen megvalósítható, alacsony költségű változtatásokra fektetjük a hangsúlyt, ezáltal elérhetővé téve mindenki számára a hosszútávú energiatudatosságot és a vele együtt járó megtakarításokat és új üzleti lehetőségeket.

Team Puli Space

A Puli célja, hogy széles körben elismert résztvevője legyen a gyorsan növekvő magán-űriparnak. A Hold felderítését, az ott ill. a világűrben található erőforrások kiaknázási lehetőségeit kutatjuk. Ezek a területek jelentősen hozzá fognak járulni a gazdaság növekedéséhez a következő évtizedekben. Figyelünk arra is. hogy eredményeinket a Földön is tudjuk hasznosítani. Jelenleg űrképes holdjárónk tervezésén dolgozunk; a Holdra az Astrobotic Peregrine leszállóegységén 2019 végén tervezünk elindulni.