Világgazdaság – Üzleti program szerda estére? Startupok éjszakája a Bálnában!

Szerda este rendezik a Startupok Éjszakáját a Bálnában, az ingyenes eseményen bemutatkoznak budapesti startupok és startup-programok, kiállítanak a fővárosi startup ökoszisztéma legjelentősebb szereplői, és szó lesz a főváros szerepéről is az innovatív vállalkozások fejlesztésében – közölte a szervező, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) az MTI-vel.

startupokejszakaja_ngykep1350

A kiállítók között közszférát képviselő szervezetekkel, de privát programokkal, inkubátorokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A rendezvényen kerekasztal-beszélgetéseken, szakmai előadásokon és jó gyakorlatok bemutatásával elemzik a főváros szerepét és lehetőségeit az innovatív vállalkozások fejlesztésében. Jelen lesz többek között a Telenor Magyarország Zrt. innovációs alelnöke, az MKB FinTech Program vezérigazgatói szakmai titkára, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudománydiplomáciai főosztályának vezetője is.

Bemutatkoznak továbbá a fővárosi startup ökoszisztéma jelentősebb szereplői, valamint a BVK, mint önkormányzati szintű vállalkozásfejlesztési szervezet startup programjai is.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a startupokejszakaja.hu oldalon lehet.

Forrás: Világgazdaság

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × egy =